Този сайт използва "бисквитки" за проследяване на посещенията, оптимизиране на функционалностите и предлагане на подходящо съдържание и реклами.

e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

SelMatic ERP 2015.01

Добавен е нов драйвер за касови апарати на фирма Еликом. Поддържат се: касов апарат TBS-KL; фискален принтер TP330F-KL.

Нов изглед на главно меню при ползване на ERP системата на таблети и други мобилни устройства. Елементите в менюто се изобразяват като плочки (Windows tiles), което улеснява работата с тач екрани.

Възможност за дефиниране достъп до ком модул на ниво потребителска роля. На всяка роля могат да се дадат различни права за достъп до ком модулите, като всеки потребител може да се впише само в онези ком модули, до които има достъп.

Създадена е нова групова политика в подразбиращите стойности за Клиенти за задаване на втора и трета ценова листа. При създаване на нов клиент автоматично се попълват посочените в груповата политика видове ценови листи.

В Шаблоните за Ценообразуващи правила е добавено поле за валута, определящо валутата на новата цена. В последствие в документа за Преоценка при изчисляване на цените за артикулите, за които има посочено Правило за валута (в шаблоните с ценообразуващи правила) резултатните цени са в посочената валута.

Допълнения във функционалностите за цвят и размер - в настройки на търговски документ, таб. списъци за избор за добавени следните полета:

  • Списък за избор на цветове
  • Списък за избор на специфични цветове
  • Списък за избор на размери
  • писък за избор на спец. размери.

Добавени полета в надстройка „Купи Х, плати У“. Добавени са две нови колони - "Отстъпка за всички други артикули" и "Използвай отстъпка за всички други артикули". Чрез тях може да укажете дали да се използва отстъпка освен за всеки “N” артикул и за останалите артикули в документа, като съответно при използване на такава може да я зададете.

За подробна информация относно всички изменения и нововъведения в ERP системата можете да се свържете с нашите консултанти.

 

Google+