Този сайт използва "бисквитки" за проследяване на посещенията, оптимизиране на функционалностите и предлагане на подходящо съдържание и реклами.

e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

SelMatic ERP 2015.04

За удобство на потребителите при работа с документи и справки с изгледи, в които има групиране на данни вече е добавена възможност за фиксиране на нивото на разпънатост на грида. В контекстното меню Таблица е добавен бутон „Редакция на ниво на разпънатост“. Посредством него се задава до какво ниво на вложеност да се разпъват автоматично групираните данни.

В контекстно меню „Настройки" е добавен бутон „Език на изгледа". В него като подменю е езика, на който е зареден текущия изглед, както и всички останали езици. Има възможност и за Добавяне на нов език. Добавянето на език или смяната на език записва текущия език в паметта и ако е нов език сменя, че текущия език става равен на новия. Ако е съществуващ просто се зарежда.

За да бъде подобрено експортирането на данни в Excel и/или текстов файл, то е изместено от справките към базовите класове, т.е. вече може да се експортира всеки грид, дърво или пивот, независимо дали е в справка, документ или номенклатура. Бутоните за Експорт са разположени в таб Редакция.

В прозореца за преизчисление на СДЦ (средно доставна цена) е добавена опция за "Изчисление на еднодневна база". При маркиране на отметката преизчисляването се прави ден по ден за целия период (след всеки ден се пуска commit). Добавен е и прогрес, визуализиращ за коя дата се прави изчислението и очаквано време ( вкл. процентно), кога ще приключи преизчисляването. При липса на отметка преизчисляването на СДЦ се извършва както до момента.

 

Google+