Този сайт използва "бисквитки" за проследяване на посещенията, оптимизиране на функционалностите и предлагане на подходящо съдържание и реклами.

e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

С цел подобряване качеството на обслужване и ускоряване обработването на постъпващите заявки за поддръжка въвеждаме нова система за управление на задачи.

Всички заявки вече постъпват в система за управление на задачи и се обработват по реда на тяхното постъпване и с оглед критичността на докладваната ситуация.

С предимство се обслужват клиентите на абонаментна поддръжка!

Как можете да изпратите заявка до нашия отдел по поддръжка?

Като изпратите e-mail до Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. и в него посочите:

  • Вашето име и фирма
  • Телефон за връзка
  • Кратко описание на възникналата при вас ситуация, изискваща бизнес или техническа поддръжка. Опишете проблема най-общо – не е необходимо да посочвате всички подробности. Наш служител ще се свърже с Вас за детайлите

Като попълните формуляра за заявка за поддръжка 

Описаните по горе варианти за изпращане на заявки автоматично създават задачи в системата ни.

Разполагате с опцията, както и до сега, да се свържете с нас по телефона на номер 032 390 220. Тогава наш служител ще запише вашата заявка и ще я въведе като задача в системата - за обработка по описания по-горе ред.

Важно:

При критични ситуации, независимо от изпращането на e-mail или попълването на формуляра на сайта, задължително следва да се обадите и по телефона, за да сигнализирате, че имате необходимост от спешна реакция.

За да избегнем недоразумения отново уточняваме, че клиентите, които не са на абонамент, а на инцидент, се обслужват след всички заявки на клиенти на абонамент – дори и да имат критичен проблем.

Защо не приемаме заявки за поддръжка по skype или с директно обаждане на мобилен телефон на служител

Причината за това е, че при директната комуникация Вие се свързвате с индивидуални служители, а не с отдела като цяло. Отделният служител може да е в отпуск, в почивка, да работи с друг клиент и т.н. и да не види навреме или дори да пропусне вашето съобщение, което не е в ничий интерес.

Ето защо препоръчваме да ползвате някой от горе описаните възможности.

Това, че не приемаме заявки по skype не означава, че преставаме да го използваме за разговори, съвместно решаване на задачи с Вас и т.н.

Оставаме на ваше разположение за въпроси при нужда от допълнително разясняване на новия начин на приемане и обработване на задачи.

 

Google+