Този сайт използва "бисквитки" за проследяване на посещенията, оптимизиране на функционалностите и предлагане на подходящо съдържание и реклами.

e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Selmatic ERP в Ганг

Внедряване на SelMatic ERP в магазини Gang Incredible India

Завърши внедряване на SelMatic ERP във верига магазини Gang Incredible India за търговия на дребно с дрехи, чанти, модни аксесоари и сувенири от Индия, Турция и Италия. Търговската мрежа на клиента включва дванадесет магазина в София, Пловдив, Варна, Бургас и Стара Загора.

 

ERP системата успешно управлява движението на стоковите и паричните потоци във веригата, спомага за оптимизиране на складовите наличности, понижаване на разходите, анализ на оборотите по артикули, множество справки и бизнес анализи, включително и такива, разработени по специфични критерии на мениджмънта на Gang.

Част от заявените и реализирани поръчкови анализи целят класифицирането и аналитичната отчетност на всички видове разплащания и движение на пари като цяло.

Добър ефект за ускоряване бързината при продажбите в магазините и качеството на обслужване на клиентите е опцията за изображение на ниво ред в търговските документи на ERP системата - в продажби, оферти, каталози. 

Още подробности за проекта по внедряване в Gang можете да откриете ето тук

Google+