Този сайт използва "бисквитки" за проследяване на посещенията, оптимизиране на функционалностите и предлагане на подходящо съдържание и реклами.

e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

ERP система от SelMatic в Суонсън хелт продъктс юръп ООД

Година и половина след старта на ERP решението на SelMatic в Соунсън хелт продъкс юръп се срещнахме с г-н Григор Георгиев IT мениджър на проекта по внедряване от страна на клиента, за да сподели своите впечатления от работата със системата.

Г-н Георгиев как се спряхте на SelMatic като доставчик за ERP системата на Суонсън юръп?

Бизнесът на Суонсън юръп е онлайн продажба на продуктите грижа за здравето на американската фирма Swanson като компанията е оторизиран дистрибутор за цяла Европа.

Електронният магазин на Суонсън е базиран на Summercart платформа, за това търсихме ERP система с интеграция към Summercart. Останалите изисквания към ERP системата бяха да може да работи с големи мащаби при големи натоварвания. Избрахме ERP решение от SelMatic поради изпълнението на нашите основни изисквания. Впечатли ни възможността за адаптиране на софтуерните функционалности спрямо специфичните изисквания на онлайн търговията. Осигурено беше и цялостното управление на складовите и търговски операции.

Вече повече от 18 месеца безпроблемно функционира интегрираната с електронния магазин ERP система. Данните за онлайн поръчките постъпват директно в ERP системата, където се генерира документ за продажба с отпечатване на товарителница и автоматична заявка към специализирания софтуер на куриерска фирма. Номера на товарителницата се подава обратно към електронния магазин за съответно известяване на крайния клиент.

Освен множеството автоматизации за бърза обработка на поръчките от Суонсън юръп най-високо оценят ползването на бизнес анализите в системата и реалната оптимизация на бизнеса от качествената и навременна информация за това какво се случва и как може да се подобри. 

Google+