Този сайт използва "бисквитки" за проследяване на посещенията, оптимизиране на функционалностите и предлагане на подходящо съдържание и реклами.

e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Ефектът от проектния принцип на работа при внедряване на ERP решението SelMatic Plus

г-жа Николова, управител на ЕТ МАГ-Р НИКОЛАЙ НИКОЛОВ:

„Получаваме изключително коректно отношение от Вашия екип към клиента като график, като срок на изпълнение на поетите ангажименти. Спазвайки този ритъм на работа виждам колко много, колко добре се получават нещата когато са ритмични, точни в график." и още:
„Сайтът на Селматик ми привлече вниманието, с графичния, външния вид, с начина, по който е представен. Направих запитване - лесно, бързо и удобно стигнах до фазата да направя запитване. Защо потръгнаха нещата: защото имаше бърза ответна реакция от страна на Вашата фирма. Това, което много ме впечатли е, че няма и половин час след като аз пуснах запитването по интернет и ми се обади човек. Не ми писа имейл, не ми даде някакъв автоматичен отговор - обади ми се човек и в рамките на самия разговор, аз просто виждам, че има човек, с който нормално може да се комуникира. В смисъл такъв: не е проформа комуникацията, не е бездушна комуникация, не е някакво смятане там на нечие обаждане. Съвсем веднага се получиха нещата. Аз не бях забравена, което е много важно."
Пълният текст на референцията на ЕТ МАГ-Р НИКОЛАЙ НИКОЛОВ можете да прочетете на www.selmatic.com.

Google+