Този сайт използва "бисквитки" за проследяване на посещенията, оптимизиране на функционалностите и предлагане на подходящо съдържание и реклами.

e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Безплатно консултиране при избор на ERP система

През месец май продължава информационната ни кампания за предимствата от внедряване на ERP система на базата на установена методология на работа и кратки срокове за реализация.
Инициативата е особено полезна както за компаниите с одобрено европейско финансиране, така и за проектите, попадащи в резервния списък по процедура „Покриване на международно признати стандарти и въвеждане на системи за управление в предприятията". Важно е за организациите, които ще внедрят бизнес софтуер със собствени средства да се информират за възможността да изберат българска ERP система с богата функционалност при добро съотношение на цена и качество.


Софтуерът на SelMatic е от клас ERP на цени съобразени с местните икономически условия. Средната стойността на проектите, които нашият екип най-често реализира е между 5000 лв. и 30000 лв., за софтуерни лицензи и всички дейности по адаптиране и внедряване на ERP SelMatic Plus, включително обучение и въвеждане в експлоатация. Друго ключово предимство на решенията с марка SelMatic е гъвкавостта и бързината на реакция при необходимост от разработване на допълнителни функционалности, индивидуални справки и анализи. ERP SelMatic Plus е отворена за софтуерни доработки платформа, която лесно се адаптира към бизнес изискванията на всеки клиент.От кампанията „Заяви два часа безплатно консултиране" се възползват компании, желаещи да се информират за добрите практики при внедряване на ERP системи, както и да оценят ефекта от използването на бизнес софтуер за оптимизация на търговската дейност, логистиката, управление на отношенията с клиенти и доставчици, използването на интелигентни бизнес анализи.

 

Google+