Този сайт използва "бисквитки" за проследяване на посещенията, оптимизиране на функционалностите и предлагане на подходящо съдържание и реклами.

e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

SelMatic предлага достъпен BI инструмент за българските компании

Софтуерната компания Селматик ЕООД разработи  приложение за интелигентни бизнес анализи, предназначено както за малки и средни фирми, така и за по-големи компании.

SelMatic Plus Анализи е на принципа на pivot обобщените таблици с интуитивен интерфейс, съдържащ таблична част и графичното изобразяване на данните.

M-smpa ss 21Освен многобройни предварително дефинирани анализи, проследяващи най-често използваните от търговските фирми ключови показатели за ефективност (KPI),  потребителите могат да ползват  и произволни комбинации от дименсии по свой избор.

Поддържа се експорт в HTML, CSV, Excel и др. стандартни формати. Възможно  е отпечатването на готовите анализи, включително в PDF, както и изпращането по електронна поща.

Бизнес анализите са налични и в уеб вариант, което ги прави достъпни он лайн от мобилни телефони, таблети.

Приложението е съвместимо с всички версии на ERP SelMatic Plus. Данните се обработват  в реално време, без да се товари допълнително централната база, поради което не се затруднява работата на останалите потребители на ERP системата.

На анализ подлежи и информацията от CRM модула на SelMatic Plus, което осигурява ценен инструмент на търговските и маркетинг мениджъри при следене динамиката на извършваните продажби, време за конвертиране от потенциал до краен клиент, ефективност на отделните търговци и много други.

BI инструмента на SelMatic не изисква изпълнението на сложни и продължителни проекти по внедряване.  Обучението за работа с приложението отнема не повече от 15 минути. Най-често необходимите анализи се дефинират в хода на имплементирането на ERP системата, но модулът се въвежда бързо и лесно и при фирмите, които вече работят със SelMatic Plus.

Основното конкурентно предимство на приложението е фактът, че всеки бизнес потребител може да дефинира нови анализи и така да получи отговор на важните за него въпроси в реално време. С помощта на няколко клика се създават разнообразни варианти, без да е необходима намесата на IT специалист или отдела по поддръжка на производителя.

SelMatic Plus Анализи е на изключително достъпната цена от 800 лв. без ДДС. Лицензира се еднократно, посочената цена  включва използване на приложението от  5 потребители.

За Селматик ЕООД:  софтуерна компания с 14 години опит в разработването и внедряването на бизнес софтуер от клас ERP, с интегрирани BI, CRM и POS приложения, за търговските фирми в България. Осигурява пълна гама от консултантски услуги, бизнес и IT поддръжка, непрекъснато осъвременяване и развитие на софтуерните решения.
<div id="fb-root"> </div>
&nbsp;

 

Google+