Този сайт използва "бисквитки" за проследяване на посещенията, оптимизиране на функционалностите и предлагане на подходящо съдържание и реклами.

e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Приключи проекта по внедряване на ERP SelMatic Plus в Доралекс ООД

ID-100412363За компанията:  Доралекс ООД търгува на едро и дребно с подправки, супи, диетични храни, пакетаж, консерви, капачки за буркани, ел. крушки, самобръсначки и др. Предлаганият асортимент включва и разтворими напитки, топли напитки, чайове, сокове и др. Домашни потреби и санитарно - хигиенни материали.

Обърнахме се към г-жа Веселина Янева, Мениджър продажби, за да сподели своето мнение за приключилият проект по внедряване на ERP SelMatic Plus:

Защо избрахте софтуерната система </strong><strong>ERP SelMatic Plus?

<em>Програмата е актуална към съвремените изисквания на търговската практика. SelMatic Plus позволява самостоятелно функциониране на информационната база по обекти, без да е задължителна постоянната връзка със сървър.

Какви са преките ползи за бизнеса Ви от използването на ERP SelMatic Plus?

Внедряването на SelMatic Plus подобри работата с контрагентите на фирмата, благодарение на по-детайлизираната и пълна информация, която има възможност да съхранява. Работата с програмата доведе до оптимизация на складовите наличности и по-добра отчетност на фирмените служители.

Софтуерът осигурява по-добро онагледяване, отчетност и анализ на фирмената дейност.

Какво е мнението Ви за проектния подход на работа при внедряването на ERP SelMatic Plus?

Положително. Внедряването на софтуера е съборазено с работата  и натовареността на служителите.

Моля оценете работата на ангажираните с проекта консултанти на SelMatic  в периода на представяне на продукта и в хода на самото внедряване.

Много добро. Много добро запознаване, обяснение и разяснение с възможностите на софтуера. Съдействие в предварителната подготовка, индивидуалните настройки, подготовката за внедряване и внедряването на софтуера. Винаги и по всяко време на разположение за съдействие при възникнали въпроси и проблеми.

За връзка с Доралекс ООД:

адрес: гр. Пловдив, ул. „Брезовско шосе“ № 180, склад 356;

тел: 032/ 96 27 35; 0898 51 50 25

e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. ; Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. g

 

Google+