Този сайт използва "бисквитки" за проследяване на посещенията, оптимизиране на функционалностите и предлагане на подходящо съдържание и реклами.

e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Имате ли креативността на 2 годишно дете, а на 4, на 5 и …?

deca-11Как създавате действителността около Вас – склонни ли сте да комбинирате на пръв поглед абсурдни за съчетаване неща?

А сега можете ли да се замислите как прилагате тези умения в организацията на собствения Ви бизнес? До колко сте склонни да експериментирате, да търсите и да прилагате различни решения? Изграждате ли уникални модели или следвате инерцията на принципа „това, което работи – не се пипа“ (а работи ли всъщност)?

Водещо за софтуерните решения с марка SelMatic e високата степен на адаптивност и персонализация спрямо специфичните процеси и изисквания на компаниите. И тъкмо защото сме отворени за предложенията на нашите клиенти, сме щастливи да споделим позитивната тенденция, която наблюдаваме в нагласата на българските мениджъри и собственици на малък и среден бизнес.

Преобладаващата част от организациите се насочват към внедряване на бизнес софтуер не просто, за да си осигурят подходяща ERP, BI, CRM система, а защото имат конкретни идеи за рационализация и оптимизация на своя бизнес. Все повече се цени гъвкавостта на доставчика, експертното мнение на консултантите и внедрителите, както и познанията за добрите бизнес практики. Случва се активен диалог и обмяна на интересни концепции. Така от една страна клиентите  получават предложения  за промени и подобрения в организацията на собствените им дейности, а ние допълваме с нови функционалности софтуерните приложения на SelMatic.

По наше мнение не толкова кризата и нуждата от оптимизация на ресурсите, колкото натрупания опит и достигната бизнес зрялост, са сред основните причини за промяната в мисленето и нагласите.

Вгледайте се в собствената си креативност и ще откриете правилното решение за вашия бизнес. SelMatic e на разположение, за да реализира вашите идеи с подходящи софтуерни приложения.

 

Google+