Този сайт използва "бисквитки" за проследяване на посещенията, оптимизиране на функционалностите и предлагане на подходящо съдържание и реклами.

e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Ползите при избор на ERP система, изградена на модулен принцип

modulesЕдва ли има предприемач, който да не планира развитие и разрастване на своята дейност. Съвсем естествено в по-ранен етап на ниво start up или дори при съществуващ, но все още малък бизнес, фирмите разполагат с ограничен ресурс за закупуване и внедряване на софтуер за контрол и управление на ресурсите.

Какви са опциите: нисък клас решение от типа на складова програма или ERP система, която може да се внедрява поетапно, на модулен принцип.

При избор на първия вариант ще се вложат по-малко средства, но за софтуер със силно ограничени възможности и съмнителна поддръжка.

Какви са ползите при избор на модулна ERP система като SelMatic Plus:

Първоначално може да се закупи единствено лиценз за главен модул, които съдържа всички основни функционалности на по-високия клас система, на цена от 550 лв. без ДДС. Разходите за внедряването зависят от сложността и спецификите на конкретния бизнес, но средно за малък тип клиент крайната стойност на едно работно място (лиценз плюс консултантски часове) не надхвърля 1500 лв.

При скалируемост на решението, което като ERP SelMatic Plus расте, заедно с развитието на бизнеса – допълнително, на следващ етап могат да бъдат внедрени още модули като CRM приложение за управление на отношенията с клиентите, BI инструмент за интелигентни бизнес анализи и много други специфични решения от типа на модул за хипермаркет доставчици, мобилна търговия, печат на етикети. Системата разполага със значителни функционални възможности - определяща е динамиката в разрастването на бизнеса и добавянето на нови процеси и модели.

Често извършваме внедряване на допълнителни модули при наши клиенти, които години наред са ползвали системата с основните й характеристики.

Ние не предлагаме стандартен бизнес софтуер, а персонални решения. Можем да реализираме новите бизнес процеси и идеи за оптимизация на компаниите, което ни превръща в дългосрочен партньор.

SelMatic осигурява гъвкава и динамична софтуерна платформа – останалото зависи от Вас.

Свържете се с нашите консултанти, за да обсъдим вашите идеи за нови бизнес предизвикателства.

 

Google+