Този сайт използва "бисквитки" за проследяване на посещенията, оптимизиране на функционалностите и предлагане на подходящо съдържание и реклами.

e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

ERP системата SelMatic Plus вече се използва и в компания, работеща в областта на селското стопанство

ERP-implementation1Защо една млада и бързо развиваща се българска компания като Грийн Смайл България заложи на ERP система от SelMatic:

Грийн Смайл България ЕООД работи в областта на селското стопанство като предлага широка гама от сертифицирани продукти за биоземеделие, висококачествен зеленчуков разсад, семена, овощен посадъчен материал, химични торове. За първи път фирмата е представена на престижното международно аграрно изложение АГРА, през 2007 година в гр.Пловдив. От тогава до сега компанията се е утвърдила като предпочитан партньор за българските земеделски производители. 

Изключително изненадани останахме от подхода при избор на ERP, използван от г-жа Йорданка Пандева, управител на офиса в гр. Сандански. Тя сподели с нашия екип, че целенасочено е следяла кой доставчик, каква ERP система използва от обозначенията на фактурите и по този начин е стигнала до ERP SelMatic Plus.

Помолихме г-жа Пандева да оцени реалното подобрение на търговската дейност след приключване на внедряването и реалното ползване на ERP системата. Тя изтъкна следните предимства в сравнение със старата им счетоводна програма: следи хисторито на клиентите, разполага на едно място с цялата налична информация за клиенти и доставчици, лесно следи дългове, плащания, складови наличности. "Издадените с ERP SelMatic Plus документи изглеждат добре, имат и включено лого, което много ми допада като опция".

Относно проектния принцип при внедряване на ERP системата SelMatic Plus г-жа Пандева посочи: "Очевидно действа, въпреки че първоначално бях скептично настроена към поставените срокове и цели. Но се получи".

За контакти с Грийн Смайл България ЕООД:

Офис Сандански с. Струма, Община Сандански, тел./факс: (0743) 24 220; GSM:  0885 122 288;

е-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. "'; document.write(''); document.write(addy_text90176); document.write('<\/a>'); //-->\n Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. ; Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. ;

Офис Пловдив с. Войводиново, Община Пловдив, ул. Младежка – 23, тел./факс: (03101) 2283,

GSM:  0885 633 742;  0882 511 171

Google+