Този сайт използва "бисквитки" за проследяване на посещенията, оптимизиране на функционалностите и предлагане на подходящо съдържание и реклами.

e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Интеграция с онлайн магазин

on-line-shoppingВ последно време значителен ръст бележи електронната търговия и използването на онлайн магазините като още един канал за бързи и лесни продажби с множество предимства както за търгуващата фирма, така и за крайния потребител.

От гледна точка на търговеца се спестяват разходите за наем и поддръжка на физически търговски обект, осигурява се възможност за предлагане на по-широк асортимент и множество артикули, които не биха могли да се изложат при ограничена площ. Възможно е и доста по-подробно представяне на качествата и характеристиките на стоките.

От друга страна купувачите също често се възползват от тази опция на пазаруване, защото от комфорта на собствения си дом разполагат с достъп до подробни продуктови каталози, спокойно могат да сравнят конкурентни сайтове и да изберат най-добрата оферта.

 

Всичко това ни дава основание да предположим, че все повече търговски фирми ще залагат на преимуществата на онлайн търговията. За да е в крак с тази тенденция SelMatic вече няколко години осигурява свързаност на ERP системата SelMatic Plus с електронните магазини на нашите клиенти.

Какви са ползите от интеграцията на системата за цялостно управление на бизнеса с онлайн магазина?

Можете да използвате номенклатурата на артикулите от централната база данни директно в електронния магазин при това с допълнителните възможности на ERP системата като подробно описание на предлаганите стоки с неограничен брой характеристики, прикачване на снимки и други свързани файлове, дефиниране на няколко мерни единици, работа със серийни и партидни номера. Разнообразни възможности за групиране в йерархични структури.

Аналогично се споделят и номенклатурите на клиентите, като цялостната интеграция с ERP системата и CRM модула, Ви позволява в електронния магазин да ползвате специфичните данни за всеки отделен потребител включително и какви преференциални условия ползва.

Автоматизира се процесът на извършване на поръчки   от електронния магазин в ERP системата като от клиентска заявка се генерира продажба и съответно се издава фактура и други необходими документи. С модул логистика на ERP SelMatic Plus могат да се следят куриерските пратки като номер на товарителница, разход за доставката и др. Управляват се разплащанията включително и с каса „наложен платеж“.  

Важно конкурентно предимство осигуряват  справките и интелигенти анализи в ERP системата, с чиято помощ можете да управлявате асортимента на електронния магазин и да дефинирате разнообразни промоции.

Екпиът на SelMatic е разработил и успешно е внедрил десетки интерфейси за връзка Онлайн магазини – от изцяло поръчкови системи, до популярни платформи като Summercart и Magento.

Съществуват разнообразни решения в широк ценови диапазон – SelMatic може да осигури интеграция с всички съществуващи системи за онлайн търговия.

Google+