Този сайт използва "бисквитки" за проследяване на посещенията, оптимизиране на функционалностите и предлагане на подходящо съдържание и реклами.

e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

От бизнеса за бизнеса

Multirama е най-голямата специализирана верига магазини за компютри и периферия на българския пазар. Акцент в дейността на компанията е предлагането на експертни бизнес решения чрез уникално съчетаване на продукти и услуги, индивидуален подход към клиента и избор на подходящи компютърни продукти и технологични решения. За управлението на дейността си на корпоративно ниво „Multirama залага на ERP решението Atlantis. За нуждите на търговските обекти обаче е необходимо надеждно софтуерно решение за цялостно самоуправление на конкретната локална единица. По тази причина ИТ проектът включва избора и внедряването на софтуерното решение на SelMatic.

Основно предимство е факът, че се касае за български продукт, създаден от българска компания, съобразен изцяло с местното законодателство и икономическа инфраструктура. 

SelMatic POS, покрива всички аспекти от търговската и управленска дейност: POS решение за регистрация на продажби с лесен за употреба интуитивен интерфейс; система за анализи и цялостно управление на търговския обект на локално ниво; гъвкавост и адаптивност към динамиката на търговската дейност; интеграция към BI решението Qlik View и към Atlantis, осигуряващо качествена и пълна информация в реално време за централната логистика на компанията – възложител.

От 1 юли 2010 г. решението работи във всички магазини на Multirama в страната. ERP системата комуникира безпроблемно с POS решението на SelMatic. От страна на Atlantis към POS терминалите се изпраща информация в реално време за наличностите, цените и артикулите, а в обратна посока от локалния обект се връщат данни за продажби, плащания, ревизионни протоколи и всички останали документи, създавани в магазинната мрежа. Интеграцията между SelMatic POS и Atlantis спомага за по-бързия обмен на информация между централната база и търговските обекти и в крайна сметка за по-качественото обслужване на клиентите. Спомага се и по-информираното взимане на управленски решения на база на актуалните данни за продажбите и наличностите във всеки един локален обект. Връзката на приложението на SelMatic с BI решението Qlik View позволява всеобхватен анализ на постъпващата информацията и много възможности за бързи и лесни справки с технологията за бизнес анализи. Благодарение на усилията на екипите на SelMatic, Балкан Сървисис и Multirama единната система работи безпроблемно от първия ден на въвеждане в експлоатация. Мнение на Красимир Георгиев – IT Manager в Мултирама България за използване на основна функционалност на решението: „Радвам се да ви уведомя, че ревизията в магазини Мултирама приключи успешно. По време на ревизията не са установени проблеми при работа с продукта и всички екипи са много доволни от лекотата на работа. Аз персонално съм доволен от получаването на информация в реално време. Поздравления и продължавайте все така да подобрявате продукта.”

 

Google+