Този сайт използва "бисквитки" за проследяване на посещенията, оптимизиране на функционалностите и предлагане на подходящо съдържание и реклами.

e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Как се формира цената на проекта по внедряване на SelMatic ERP

Нашите продукти не се предлагат под формата на "цена на инсталация на компютър". ERP системите са сложни, комплексни системи, предназначени да управляват целия бизнес на една фирма. За целта те първо се проектират за конкретните нужди на конкретната фирма, след което се настройват, инсталират, служителите се обучават и едва тогава се стартира (значително опростено описание). Средното време за един такъв проект е между 3 и 6 месеца. Ние не предлагаме просто софтуер, а цялостна бизнес услуга за изграждане на система за управление. Софтуера е само инструмента, с който активно се прилага и контролира цялата система.

Съответно стойността на инвестицията в ЕРП система е разделена между труда за тези месеци и лиценза за софтуера (който вече Е на работно място). Времето за внедряване и от там цената на този труд практически не зависи от това дали след това продукта ще се използва от 1 човек или от 500. Ценообразуването е индивидуално за всеки проект.

За конкретна оценка на стойността на Вашия проект по внедряване на ERP система – моля да се свържете с нашите консултанти.

 

Google+