Този сайт използва "бисквитки" за проследяване на посещенията, оптимизиране на функционалностите и предлагане на подходящо съдържание и реклами.

e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Какви са характеристиките на една съвременна ERP система от висок клас?

  • Всеобхватност - обширен функционален обхват – такъв, какъвто се очаква от една ERP система по дефиниция
  • Адаптивност – разнообразни опции за параметризиране на наличната функционалност чрез ползването й по повече от един възможен начин посредством настройки в ERP системата.
  • Възможност за развитие и надгражданеERP системите от висок клас, съдържат в себе си специализирани инструменти за бързо и лесно реализиране на допълнителни функционалности, без да се засяга ядрото на системата.
  • Интеграция с външни системи - като онлайн магазини, счетоводни програми, електронни системи за обмен на данни като EDI и др.

SelMatic ERP притежава всички характеристики на ERP система от висок клас. Освен разнообразните функционални възможности и значителни опции за персонализация към индивидуалните изисквания на всеки клиент, SelMatic ERP притежава вграден език за програмиране на допълнителни функционалности за обезпечаване на нововъзникнали или изменени бизнес процеси, без да се засяга софтуерната архитектура на системата.

Традиционно всички софтуерни решения с марката SelMatic залагат на интеграцията с разнообразни външни софтуерни и хардуерни системи.

 

Google+